Kampagnestyring

Kampagnestyring

Optimer processen fra individuelle butikkers bestilling af in-store materialer til effektiv fakturering gennem vores avancerede kampagnestyringsværktøj, der sikrer koordinering, nøjagtighed og maksimalt værdiudbytte for hver kampagne
Hele processen samlet ét sted

 

På Complianty får du det fulde overblik over alle dine butikker og eventuelle brands.
Du kan selv oprette nye butikker og vælge, hvilke produkter den enkelte butik skal modtage ved en ny kampagne

Fuld kontrol over alle produkter

 

Du vedligeholder selv dine produkter med tekst, billeder, priser osv.

Du opsætter, hvilken producent firmaet benytter til de enkelte produkter, og producenten modtager en samlet bestilling på de produkter, der skal produceres, samt leveringsoplysninger til den enkelte butik.

Opret en ny kampagne eller mini kampagne

 

Kampagneansvarlig kan selv oprette en ny kampagne, hvor alle butikker bliver tildelt det kampagnemateriale, der som standard er valgt til den enkelte butik. Dette kan naturligvis tilpasses for den enkelte butik.

Der kan også oprettes mini-kampagner, hvor den ansvarlige vælger, hvilke butikker der deltager, og tilknytter butikkens standardmateriale eller vælger nyt materiale til denne kampagne.

Giv decentral adgang til den enkelte butik.

 

Implementer decentraliseret adgang til hver enkelt butik, hvilket giver dem en unik mulighed for at tilpasse deres strategier og tilbud i overensstemmelse med specifikke kampagner eller behov. Dette åbner op for en dynamisk tilpasningsevne, hvor butikker kan justere deres sortiment, tilføje supplerende produkter og finjustere deres markedsføringsstrategier for at maksimere salget og kundetilfredsheden.

Jeres marketingafdeling uploader PDF-filer, der skal benyttes.

 

Marketingafdelingen logger ind på de enkelte kampagner og uploader materiale, der skal benyttes til de enkelte produkter på netop denne kampagne.
Såfremt der er varianter eksempelvis sprog til de enkelte afdelinger kan Marketingsafdeling også uploade de korrekte PDF-filer, der skal benyttes til evt. varianter.

Godkendelse af en kampagne

 

Når alle butikker har godkendt deres materiale og marketing-afdelingen har uploadet de nødvendige filer til kampagnen, bliver kampagnen godkendt. Derefter sendes der automatisk ordrer til butikkerne, og pluklister bliver oprettet til leverandøren.

Når alt materiale er klar, bliver det pakket til de enkelte butikker, og leveringsoplysninger bliver tilgængelige for alle i systemet.

Sådan fungerer Kampagnestyring

Afspil video

Lad os tage en samtale om dine behov!

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i din unikke situation.