Dataconnection

Dataconnection

Send og modtag data og billeder, der er tilpasset dit system
Personligt interface

 

Vi sikrer, at du får et interface, der passer til din virksomhed, som gør dine medarbejdere trygge, når de skal lave en post på SoMe eller bestille in-store materialer. Ved hjælp af Stylesheet kreerer vi et interface, der er skræddersyet til din virksomheds og medarbejderens behov.

Sammenkobling af interne og eksterne systemer

 

Vi benytter evt. skræddersyede API løsninger, så dit system kan interagere med andre softwareprogrammer både internt og eksternt såsom samarbejdspartnere/ kunder/ leverandører.  Vi kan også få dit ERP-system til at snakke med dine kunders ERP-system (SAP, Navision osv.). 

Send dine templates i korrekt filformat

 

Vi sørger for, at du altid sender dine templates i det korrekte filformat. Dette sikre, at din virksomhed beholder et ensartet brand på tværs af sociale medier samt ved bestilling af in-store materialer

Modtag data og billeder, der er tilpasset dit system

 

Hvis din virksomhed modtager data og billeder eksternt, hjælper vi dig med en API løsning, så disse indgår automatisk i dine templates og dine medarbejder undgår manuelt arbejde.

Integrer dine digitale filer ét sted

 

Via funktioner fra DAM og PIM systemer hjælper vi din virksomhed med at centralisere alle jeres filer, så dine medarbejdere ikke er i tvivl om, hvor de skal finde jeres digitale filer. 

Ustruktureret digitale filer

 

Hvis du ikke har en eksisterende database for dine digitale filer, så kan vi hjælpe dig med at få styr  på – og give et overblik over – dine filer.  

 

 

 

 

 

 

Sådan fungerer Dataconnection

Afspil video

Lad os tage en samtale om dine behov!

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i din unikke situation.