Datakonvertering

Datakonvertering er slet ikke så avanceret, som det måske lyder. Når vi siger, at vi konverterer dine data, betyder det blot, at vi får dine data til at tale sammen med andre data. Det kunne fx være de data, dine leverandører har eller de data, dine kunder har. 


For at komme med eksempler på, hvorfor dette kunne være relevant for netop dig, kan du læse mere herunder:

Undgå tidskrævende ordrebestillinger

 

Lad og sige, at du er en forhandler med en online shop, der sælger forskellige interiørprodukter fra forskellige mærker. Din lagerføring af produkterne er rimelig traditionel: Du sender en bestillingsliste til den enkelte leverandør hver gang, du skal bestille et produkt hjem. 

 

Hver leverandør taster derefter bestillingen manuelt ind i deres system, hvorefter de sender dig fakturaen. Dette er dog lettere sagt end gjort, fordi miskommunikation, uoverensstemmelser imellem produktnummer/produktnavn og produkter er uundgåeligt. Dertil kommer den lange korrespondance frem og tilbage, hvilket kan føre til tab af mange værdifulde arbejdstimer.

 

Det er her, Complianty kommer ind i billedet. Complianty tilbyder skræddersyede løsninger, som kan optimere disse bestillingsprocesser. Det, Complianty kan, er at placere en API imellem din forretning og din(e) leverandør(ers). 

 

Med Complianty sikrer du dermed, at din ordre er konverteret til et format, der let kan læses af din leverandørs system. Dette sparer en stor del af din og dine leverandørers tid, fordi processen bliver effektiviseret. Med Complianty bliver det altså lettere at arbejde sammen på tværs af forskellige systemer. 

 

Undgå ineffektive faktureringsprocesser

Lad og sige, at du har en virksomhed med flere butikker lokaliseret rundt omkring i Europa. Din butik i Århus bestiller et bestemt produkt hjem til lageret, hvor der derefter opstår et problem. Den respektive leverandør, du har bestilt produktet fra, er forvirret over, hvor fakturering nu skal sendes hen. Er det hovedkontoret, butikken i Aarhus eller et helt tredje sted?

 

Når det er besluttet, at butikken i Århus skal have fakturaen, skal den nu indtastes manuelt i systemet, og derefter sendes så en kopi til hovedkontoret som kontrol. Det er her, Complianty kommer ind i billedet. Complianty kan hjælpe dig med at automatisere alle disse tidskrævende – og overflødige – processer.  

 

Det, Complianty gør, er at lave en API, der tillader dine medarbejdere at bestille produkter igennem et internt system. Dette system sikrer, at når din medarbejder bestiller et produkt,  bliver vedkommendes informationer (ID, titel, afdeling osv.) pushet med ordreren, hvilket gør, at leverandøren ikke er i tvivl om, hvor den specifikke fakturering skal sendes hen.

 

Dette kan lade sig gøre, da det allerede er forudbestemthvem der skal modtage diverse faktureringer fra forskellige leverandører. Dette sikrer optimering, og du sparer både manuelt arbejde samt undgår faktureringsfejl. 

 

Hvis du er interesseret, kan du afprøve nogle af Compliantys løsninger ved at prøve vores gratis demo.

da_DKDA