Ensartet branding

Når virksomheder begynder at vækste, kan det være en stor udfordring at holde sig ensartet i sin branding, især på de sociale medier. 

 

Hos Complianty favner vi dette problem og tilbyder en løsning, der både sparer dig tid og ressourcerVi reducerer nemlig medarbejdernes manuelle arbejde i søgnings- og redigeringsfasenog gør det nemt of overskueligt at styre jeres brand materiale og marketingsinsatser. 


For at komme med eksempler på, hvorfor dette kunne være relevant for netop dig, kan du læse mere herunder:

Ensartet branding på de sociale medier

 

Det er ikke kun ved forskellige fysiske lokationer, at virksomheder kan have problemer med at holde et visuelt ensartet udtryk.

 

Vi sørger for at dine medarbejdere får værktøjerne til at lave marketingsindhold, der lever op til virksomhedens standarder, hver eneste gang din virksomhed poster på de sociale medier. Disse værktøjer stiller Complianty til rådighed gennem en platform, hvor medarbejdere kan tilgå og bruge prædefinerede designskabeloner til deres marketingsindhold. 

 

Ved at samle alle virksomhedens digitale filer ét sted, beskytter Complianty dig dermed fra inkonsistente layouts, skriftyper, farver og formater. På den måde kan Complianty hjælpe dig med at blive mere genkendelig gennem ensartet brandingmateriale. 

 

Konsistent udtryk på tværs af lokationer

 

Med ét klik kan din virksomheds medarbejdere få adgang til en online brand portal, hvor alle jeres digitale filer er lageret og klar til brug. Ifølge PwC har de 10 mest genkendelige virksomheder alle et brand, der er let genkendeligt, og som er ensartet over alle de lokationer og kanaler, de benytter. 

 

Complianty giver jer adgang til alt, lige fra retningslinjer for jeres brand, til uploading, redigering og udgivelse af digitale filer fra ét sted. Det betyder, at din virksomhed kan organisere og vurdere, om jeres brand er konsistent på alle kanaler. Rettighederne til at ændre i dokumenterne kan administreres som niveauer. Du kan altså kun redigere i en given fil i det omfang, du har adgang til. Det er kun administratorer på platformen, der kan beslutte de helt overordnede ændringer som skift af logo, skrifttype og farve.  

 

Du sikrer dig altså, at dit brand forbliver konsistent, selv når større ændringer bliver lavet – både globalt og lokalt, fordi de overordnede ændringer gøres centralt. På den måde får du et bedre overblik over dit brand på tværs af flere lokationer. Du undgår desuden at genbruge gammelt brandingmateriale. Til gengæld får du ensartet branding på alle dine kanaler og lokationer. 

 

Vi skræddersyer vores løsninger sådan, så de passer til jeres specifikke behov og problemer. Hvis du er interesseret, kan du afprøve nogle af Compliantys løsninger ved at prøve vores gratis demo.

da_DKDA