Lokal Branding

Lokal Branding

Producer lokalt og ensartet brandmaterialer på SoMe
Ensartet format – forskelligt indhold

 

Vi sørger for at give dig et lokalt touch, hvor dine lokale afdelinger kan få lov til at redigere i prædefineret templates, samtidig med at formatet forbliver det samme.  Det sikrer dig, at du på de sociale medier kommer tættere på de lokale kunder. 

Forskellige adgangsniveauer

 

Vi sørger for, at rettigheder kan administreres som niveauer, hvilket bestemmer, hvor meget én bruger med et givent adgangsniveau må redigere i en fil. Dette gør, at du fra HQ kan bestemme, hvor meget de lokale afdelinger har rettigheder til at redigere.  

Øge værdien i dine lokale afdelinger

 

 Vi hjælper din virksomhed med at opbygge værdi og overblik i de lokale afdelinger: Nu ved medarbejderne, hvad og hvor de må redigere i jeres templates inden de bliver postet på SoMe.

Giv fleksibilitet til dine lokale afdelinger

 

Når du giver dine medarbejdere mulighed for selv at tilføje indhold på posts og reklamer, skaber det fleksibilitet og ejerskab til at kunne tilpasse sig lokale ændringer.

Lokale afdelinger kan selv bestille in-store materialer

 

Vi hjælper din virksomhed med at gøre det nemmere for lokale afdelinger at bestille in-store materialer. De lokale afdelinger kan hermed nemt og hurtigt bestille in-store materialer, som de har behov for, som samtidig er i tro med virksomhedens brand.

Push til forskellige platforme

 

Vi sørger for, at din virksomhed kan pushe jeres materiale ud til hvilken som helst SoMe platform.

 

 

 

 

Sådan fungerer Lokal Branding

Afspil video

Lad os tage en samtale om dine behov!

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i din unikke situation.