Sociale medier – det nye sort

Reading Time: 2 minutes

Sociale medier - det nye sort

Sociale medier kan også forkortes til SoMe, hvilket er digitale online medier, som giver brugere mulighed for at dele indhold med andre personer og offentligheden.

Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram – SoMe indeholder en bred vifte af muligheder, som din virksomhed burde udnytte til enhver tid.  

 

SoMe platforme hjælper dig med at skabe relationer til dine kunder, øge awareness omkring dit brand, og booste dine leads og salg. Med mere end 3 milliarder mennesker verden over på sociale medier hver måned, øges antal brugere og deres engagement på de sociale platforme. Derfor er dette et gyldent vækstpotentiale for virksomhederne.

Hvordan kan Complianty hjælpe dig på de sociale medier?

Afspil video

For at nå ud til potentielle kunder er de sociale medier et rigtig godt værktøj. For det første, du når ud til den bredde målgruppe. Derudover giver det dig også mulighed for at danne relationer til dine nuværende kunder. Derimod er udfordringen dog at skille sig ud blandt dine konkurrenter i et miljø der er støjende og overfyldt. Derfor er det vigtigt for dig at have en ensartet branding på de sociale medier.

 

Her hos Complianty hjælper vi dit brand med at blive ensartet på SoMe ved hjælp af templates, som du udfylder og redigere. Dette gør, at du nemt og enkelt får en ensartet branding gennem konsistent typografi, farver, logo og design.

Modtag 5 tips til sociale medier!

Skriv dig op til en gratis eGuide, som kan hjælpe dit brand på SoMe.

  Ved at udfylde denne formular accepterer du Complianty’s persondatapolitik

  Hvorfor er SoMe relevant for dig?

  SoMe giver et enormt potentiale for virksomheder, fordi forbrugere ofte logger på det dagligt og er tilgængelig for virksomheder. Derfor giver SoMe også oceaner af muligheder for digital marketing. Det giver samtidig også store udfordringer for virksomheder, fordi det er medier som er i konstant udvikling, der er ekstremt støjende og overfyldt. Dette er grunden til, at det er ekstremt vigtigt for dit brand at være konsistent på de sociale medier.

   

  Ifølge 52 % af SoMe marketers antages der, at SoMe har en positiv indflydelse på virksomhedernes indtjening og salg. De 5 mest værdifulde SoMe platforme er:

  1. Facebook
  2. LinkedIn
  3. Youtube
  4. Twitter
  5. Instagram

  Hvilke SoMe platforme du skal være på afhænger virkelig af, hvilke platforme dine kunder bruger, og hvilke platforme der skaber engagement og awareness for dit brand.

   

  Hvis folk ikke kender til din virksomhed, kan de heller ikke blive dine kunder. Sociale medier booster din tilstedeværelse og awareness blandt potentielle kunder. Dette resultere i, at det er muligt at nå ud til en mere bred målgruppe. Derudover er det kvit og frit for virksomheder at oprette en profil på de sociale platforme og derfor har du heller ikke noget at tabe ved at være til stede på SoMe.

   

  Du kan allerede blive klogere i dag omkring hvordan vi kan hjælpe dig på de sociale medier ved at prøve vores demo her.

  da_DKDA