Hvad er digital transformation?

Reading Time: < 1 minutes

Hvad er digital transformation? 

 

Termen “digital transformation” kommer fra det engelske digital transformation, og dækker over integration af digital teknologi i alle dele af en virksomhedMed digital transformation er der således tale om ændringer af den måde, din virksomhed opererer på, samt den værdi, virksomheden leverer til kunden. 

Hvorfor er digital transformation vigtig?

 

I dag er marketingsstrategier meget omfattende, da kundens brugerrejse rummer alt lige fra besøg på hjemmesider fra mobilen til shopping ved PC’en på Black Friday. Humlen ligger her i, at kunden ikke har brand overensstemmelse: Kunden skifter fra app til app og fra brand til brand, som det passer. Denne adfærd resulterer ofte i, at mange brands kæmper med at holde sig konkurrencedygtige, hvorfor de begynder at gentænkte deres strategier. 

 

Det er her, den digitale transformation kommer ind i billedet, da den kræver en strategisk, integreret fremgangsmåde, der rummer at alle interne systemer og workflows kan tale sammen på en måde, der sikrer en individuel brugerrejse for den enkelte kunde. Virksomheder, der er startet på den digitale transformation, oplever øget engagement og loyalitet. Kunden sætter således dagsordenen, og for at sikre en bedre kundeoplevelse, er det vigtigt at forstå, hvem kunden helt præcist er. 

 

Hvordan kan Complianty hjælpe dig med din digitale transformation?

 

Den digitale transformation handler i høj grad om at skabe sammenhæng ude i alle kroge af din virksomhed. Det er her, Complianty kommer ind i billedet. Complianty kan nemlig hjælpe dig med at skabe sammenhæng i diverse platforme, filer og systemer. Kort sagt kan Complianty hjælpe dig og din virksomhed med den digitale transformation ved at optimere jeres arbejdsgange.

Du kan blive klogere allerede i dag ved at prøve vores demo her. 

 

da_DKDA