Hvad er en brand book?

Reading Time: < 1 minutes

Hvad er en brand book?

Har du også et ønske om at skabe en stærk brand identitet? Så er det vigtigt at oprette en brand book og en style guide for at sikre, at dit brand har et ensartet udtryk på tværs af alle kanaler.

 

En guide giver dig mulighed for at samle dine brand værdier og ligeledes præsentere brandets visuelle udtryk. Dette er et kraftfuldt marketingværktøj, der sikrer, at din virksomhed fremstår troværdig over for dine kunder. Du kan også betragte det som en brand guideline eller brand manual. 

 

En brand book består af følgende elementer: 

  • Logo 
  • Farvepalette 
  • Skrifttype og typografi 
  • Sproglig fremgangsmåde 
  • Design 

Hvorfor har du brug for en brand book?

 

Hvis vi tager et kig på de største virksomheder i verden, er de stort set alle fuldstændig konsistente i deres udtryk – uanset hvilken platform, de bruger. Dette skyldes en veldefineret brand book. 

 

At have et konsistent udtryk i bl.a. farve og skrifttype på tværs af forskellige marketingplatforme, giver dit publikum et indtryk af professionalisme. Det udtryk, du giver herigennem, reflekterer tilbage på din virksomhed og i dit brand. En velskrevet guide giver desuden dine medarbejdere noget at støtte sig op ad: Både når det gælder intern- og global kommunikation.

 

Complianty kan hjælpe din virksomhed!

 

Complianty tilbyder konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at du altid handler i overensstemmelse med dit brand. Vi har alt lige fra virksomhedsgodkendte InDesign-skabeloner til en central database med alle dine nyeste materialer. 

Du kan blive klogere allerede i dag ved at prøve vores demo her.  

da_DKDA